Tapahtumat

Iskulaiset Mikkelissä kisaamassa 11.11.2023

Mikkelin Nyrkkeilijät järjesti salikisat ja pitkästä aikaa oli Akaan Iskullakin edustus kisaamassa. 

Jaana Näsi (N 70 kg) iski toisen ottelunsa ja nappasi 3-0 voiton.

Aaron Ahoniemi (C 57 kg) otteli kilpaa ensimmäisen kerran ja otti erittäin niukan tappion.

Janne Nieminen (Y 86 kg) oli paikalla ottaakseen myös ensimmäisen kisaottelunsa, mutta saikin harjoitusmatsin, koska hänelle ei ollut oman sarjan vastustajaa.

Jospa tästä taas lähtee myös seuramme kisailu käyntiin. ;)

Mira Potkonen veti treenit lauantaina 18.2.2023

Kaksinkertainen olympiamitalisti ja muutenkin ansioitunut nyrkkeilijä, aktiiviuransa jo lopettanut Mira Potkonen kävi vetämässä treenit Akaan Iskun vieraana lauantaina 18.2.2023. Treenasimme isossa salissa ja väkeä oli paikalla nelisenkymmentä. Kaikki osallistujat olivat omia, vaikka muutkin akaalaiset olivat tervetulleita.

Tehokkaan alkulämmittelyn jälkeen treeni painottui pariharjoitteluun. Mira opasti ja ohjasi energisellä tyylillään ja sai kaikki innokkaasti mukaan.

Sovimme, että jatkoa seuraa näille upeille ja innostaville treeneille!

Kiitos, Mira! <3

Apuohjaajaksi junnutreeneihin?

Akaan Iskun junnutreenaajien määrä on ilahduttavasti kasvanut, mutta samalla porukan ikärakenne on kokenut sukupolvenvaihdoksen. Tämä tarkoittaa, että treeneissä saattaa olla 8-10 -vuotiaita treenaajia 10-15 kappaletta ja ymmärrettävästi tämä aiheuttaa aikamoisesti vauhtia salille.

Löytyisikö junnujen vanhemmista halukkaita apuohjaajia treeneihin? Lajiosaaminen ja treenien varsinainen rakentaminen hoituu edelleen seuran ohjaajien toimesta, mutta koska ohjaajia ei riitä määrättömästi paikalle, voisi 1-3 vanhempaa toimia järjestyksenpitäjinä ja muksujen ohjeistajina, kun vauhti ja keskittymiskyky herpaantuvat.

Mikäli Sinulla on halukkuutta apuriksi, ota asia puheeksi ohjaajan kanssa viedessäsi junnuasi treeneihin.

Tshepo Saarinen Nääsnyrkkeilyissä Tampereella 7.11.2020

Tshepolle oli sovittu vastustajaksi Turun Urheilyliiton Hussein Hedari, sarja C48 kg, mutta Hussein oli asetettu koronakaranteeniin eikä näin päässyt paikalle. Vastustajaksi vaihtui Espoon Kehähaiden Alfred Hoxha, jonka sarja on C51 kg ja joka on Suomen ykkönen sarjassaan. 

Ottelu päättyi Alfredille 3-0, mutta Tshepo antoi kovan vastuksen ja ottelu oli tiukka. Fyysisyys kuitenkin ratkaisi ja Alfred löi terävästi. Huomattavaa oli, että Tshepolla on kova kunto eikä väsymystä näkynyt, hän jopa jossain määrin painosti.

Tshepolla on nyt takanaan 4 ottelua, 2 voittoa ja 2 tappiota. Tarkoitus olisi saada tänä vuonna vielä yksi ottelu ja tavoitteena on Somerolla 5.12. järjestettävät kamppailut. Sinne toivotaan vastukseksi tällä kertaa estynyt Hussein Heidari. 

Nyt on mahdollista ostaa Stadiumista Akaan Iskun varusteita!

20.2.2021 lähetetään seuraava tilaus eteenpäin.

Käytännössä meillä on kaksi verkkokauppaa. Stadium.fi/seurat pääsette itse tilaamaan haluamanne tuotteet. Tuolta sivulta löytyy treenipaitoja, -housuja ja laukkuja. StadiumTeamsales.fi tilaus tehdään kimppatilauksena. Täältä löytyy edellisten lisäksi tuuli- ja verryttelypukuja. Ensimmäinen kimppatilaus lähetetty eteenpäin 14.11.2020.

Kun löydät mieleistä varustetta StadiuminTeamsalesista, laita tilauksesi sähköpostiin info@akaanisku.fi. Sähköpostissa on hyvä ilmetä tilattavat tuotteet (esim. linkki tuotteesta) ja koko. Maksetut tilaukset lähetetään eteen päin ja ilmoitamme kun tuotteet ovat noudettavissa salilla. Maksu suoritetaan seuran tilille ja viestiksi TeamSales/oma nimi. Toijalan osuuspankki FI54 5472 0440 0388 40 / OKOYFIHH Kimppatilauksesta ei aiheudu postimaksua.

Tuotteita tuodaan myös salille tutustuttavaksi jollain aikataululla. Informoimme ajankohdasta, kun se on saatu sovituksi.

Team Sales-tuotteita löytyy ainoastaan Stadium myymälöistä, joissa on Team Sales yksikkö ja oikeastaan tässä lähiseudulla se tarkoittaa ainoastaan Ideaparkin myymälää. Ideaparkin myymälässä on Team Sales showroom, jossa on esillä myös paljon meidän mallistoon valittuja tuotteita ja näitä voi käydä kuka tahansa koska vain, myymälän aukioloaikojen puitteissa, hypistelemässä ja sovittelemassa.

Kopioi alta osoite verkkokauppoihin.

https://www.stadium.fi/seurat/1673843
https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1673843

Pinja Myllylä Raahen Nyrkkeilijäiden kansallisissa kisoissa 3.10.2020

Pinja sai kisoissa vastaansa Kemin Innon Mira Hietalan, sarja oli N57 kg. Ottelu päättyi Miralle 3-0, mutta Pinja kertoi, että hänelle jäi omasta ottelemisestaan hyvä fiilis ja että on tyytyväinen suoritukeensa.

Hieno homma, Pinja, ja eteenpäin! :)

Ykspihlajan Reiman kansalliset kutsukilpailut Kokkolassa 19.9.2020

Perjantaina 18.9. starttasi viisi kisaajaa ja kolme toimitsijaa Toijalasta kohti Kokkolaa. Perillä odotti lauantaina pitkä kisapäivä ja lukuisat ottelut. Tässä tuloksia:

C 63 kg Lenni Lundell AkI - Touko Hakola KemPy 2-1

     Ottelu oli nätti, Lenni otteli hyvin. Ansaittu voitto!

C 54 kg Johan Romppainen CAT - Vilho Hakanen AkI 2-1

     Ottelun olisi pitänyt mennä Vilholle, joka paransi otettaan koko ottelun ajan.                                 Lopputulokseen kuitenkin saattoi vaikuttaa se, että kaikki arvostelutuomarit olivat                         Oulusta, josta myös vastustaja seuroineen on kotoisin...

TC 54 kg Elina Tyni KemPy - Outi Viholainen AkI 2-1

     Elinalla on takanaan paljon ottelukokemusta, Outi ensikertalainen ja jännitys vei                           tehoja. Outi otteli kuitenkin hyvin.

N 60 kg Johanna Jääskeläinen KuRi - Pinja Myllylä AkI RSC 2

     Hyväkuntoinen Pinja ei päässyt mukaan otteluvauhtiin ja lopulta valmennus luovutti                       toisessa erässä. Johanna valittiin kisojen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

Valitettavasti Tshepolle ei tällä kertaa ollutkaan ottelua. 

Olemme ylpeitä teistä, jälleen vahvasti eteenpäin! :)

KORONA-AJAN TREENIOHJEET 2020

 • Harjoituksiin tulo on ehdottomasti kielletty, jos itselläsi tai lähipiirilläsi on pieniäkään sairastumisen oireita.
 • Pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen harjoituksen. Salilta löytyy saippuaa, paperikäsipyyhkeitä ja käsidesiä.
 • Varaudu ulkotreeneihin aina, kun sää sen sallii. Pyritään ainakin alkusyksy ulkoilemaan tehokkaasti ja näin turvaamaan vähintään 1-2 metrin välimatkat treenikavereihin.
 • Jos harjoitellaan sisällä, pyritään pitämään sama vähintään 1-2 metrin välimatka muihin.
 • Hanki itsellesi treenaamista varten käsineet, joita käytät, kun nyrkkeily-/säkkihanskat eivät ole käytössä. Harjoituksen jälkeen desinfioidaan käytetyt välineet. Sitä varten salilla on desinfiointiainetta ja pyyhepaperia.
 • Saavu saliin juuri ennen harjoituksen alkua ja lähde välittömästi harjoituksen päätyttyä. Pyri vaihtamaan varusteet kotona, jos mahdollista. Ei kokoonnuta Monarin pukuhuoneisiin.
 • Saliin tullessasi ilmoittaudu ohjaajalle, joka kirjaa osallistumisesi. Näin meillä on paikkansapitävä tieto siitä, keitä kulloinkin on ollut paikalla ja pystymme tiedottamaan osallistujille tarvittaessa, mikäli salilla on ollut samaan aikaan tartunnan saanut henkilö.
 • Jos Sinulla tai läheiselläsi alkaa oireilu/todetaan koronatartunta sen jälkeen, kun olet ollut treenaamassa, Sinun on ilmoitettava siitä johonkin osiosta Yhteystiedot löytyvään puhelinnumeroon (Rami, Eero, Kirsi).

Junnuja Ruskiksen Skaboissa 16.2.2020

Tshepo Saarinen ja Lenni Lundell matkasivat Viipurin Nyrkkeilijöiden järjestämiin kisoihin Ruskeasuolle, mutta valitettavasti Lennille ei löytynyt ottelua.

Sarjassa C 42 kg Tshepo kohtasin Turun Jyryn Ahmed Abdulraheemin. Tshepo vei ottelun tyylitellen, tuomariäänet 3-0. Pojasta näki, että hänellä oli hyvä olla kehässä. Vastustajan kunniaksi on sanottava, että hän jatkoi rohkeasti loppuun asti. Ottelu oli varmasti hyvä molemmille ja kokemusta kerättiin taas rutkasti.

Hienoa, Tshepo! Ja Lennille toivomme otteluita jatkossa!

Akaan Isku ry:n 25-vuotisjuhlat Akaan Keilahallilla 7.12.2019

Lauantaina 7.12.2019 juhlittiin porukalla seuran 25-vuotista taivalta. Tapahtuma alkoi seuran syyskokouksella ja sitä jatkettiin keilaamalla. Tässä turnauksen tulokset:

Junnut: 1. Tshepo Saarinen (103 p), 2. Eetu Väinämö (77 p), 3. Outi Viholainen (72 p)

Naiset: 1. Kaisa Kuoppa (174 p), Minna Kataja (112 p), 3. Paula Leppäkorpi (83 p)

Miehet: 1. Pauli Törmä (198 p, oma ennätys!), Juuso Nuorela (138 p), 3. Simo Toivonen (129 p)

Iltamissa muistettiin seuran kantavia voimia ja kiistatta seuran tärkein jäsen, perustaja ja koko 25-vuotisen historian puheenjohtajana ja puuhamiehenä toiminut Raimo ”Rami” Sinkkonen nimitettiin Akaan Iskun Kunniapuheenjohtajaksi.

Varapuheenjohtaja Eero Kuoppa oli laskenut Ramin valtaisaa 25 vuoden aikana kertynyttä työpanosta seuraavin luvuin:

* Ramin 25vuoden aikana vetämien treenien lukumäärä: n. 5000kpl

* Treenien kesto yhteensä: n.8750h (n. 365 vuorokautta)

* Monitoimihallilla käyttämä aika: n.12500h (n. 521 vuorokautta)

* Polkupyörällä treeneihin kuljettu matka: n. 18 000km

* Treenaajia yhteensä: n. 30 000

* Treenitunteja yhteensä: n. 52500h

* Treeneissä poltetut kalorit: 43 312 500 kcal (825 kcal/h)

* Treeneissä poltettu rasva: 5625 kg (1 kg rasvaa = n. 7700 kcal)    

(Lukuihin ei huomioitu kilpailumatkoihin, leireihin, treenien suunnitteluun, kisojen järjestämiseen, seuran pyörittämiseen yms. käytettyä aika.)

Ramille ojennettiin Kunniapuheenjohtajuuden merkiksi upea puheenjohtajan nuija ja hallitus, ohjaajat ja tukijat saivat hyllyynsä näyttävät Akaan Isku 25 vuotta -laatan.

Kaiken tämän jälkeen nautittiin maittava illallinen ja seurattiin valkokankaalta ammattilaisnyrkkeilyä, aiheeseen liittyen ja rakkaudesta lajiin. 

Kiitos kaikille tapatumaan osallistuneille! Tästä on hyvä jatkaa... 💪😊

 

Junnuja Porin Raviradan Boxing Nightissa lauantaina 30.11.2019

C39 kg  Kosmo Granholm YTK - Tshepo Saarinen AkI  0-3; Hieno voitto Tshepolle!

C45 kg  Simo Uusitalo YTK - Vilho Hakanen AkI  0-3; Ensimmäinen erä meni hakien, mutta sitten lähti oma ottelu luistamaan. Hyvä Vilho!

C57 kg Leevi Salo VN - Lenni Lundell AkI  3-0; Pojat ovat hyvin saman tasoiset, tämä ottelu kuitenkin Leeville.

Kaikki matsit olivat hienoja ja suunta on selvästi oikea. Ylpeitä saamme olla poikien panoksesta! Valitettavasti vain Eetulle ei löytynyt ottelua, mutta eiköhän sekin pian jo järjesty. :)

Satu Lehtonen siirtyy ammattilaiseksi 31.10.2019!

Akaan Iskun Satu Lehtonen tekee unelmastaan totta ja siirtyy ammattilaiskehään 30.11.2019 Salo Knockout nightissä!

Satun valmentajan virkaa toimittaa ex-mestari Juho Haapoja.
Debyyttiottelun pituudeksi on määritelty 8 erää, mutta kovakuntoiselle Satulle se ei tule olemaan ongelma 💪 Leuka rintaan ja kohti uusia haasteita! 👊 

Junnuja Porvoossa 18.5.2019

Borgå Boxing järjesti salikisat lauantaina ja Akaan Iskulta lähti neljä aloittelevaa junnua kisaamaan.

Matkaan lähtivät Vilho Hakanen (C 44 kg), Lenni Lundell (C 54 kg), Tshepo Saarinen (C 38 kg) ja Eetu Väinämö (D 61 kg). Perille päästyä selvisi, että Eetun vastustaja oli valitettavasti sairastunut, joten hän jäi ilman ottelua, mutta muut pääsivät boxaamaan. 

Ottelut olivat tasaisia ja hyviä, itsevarmuus uhkui tekemisessä. Treenattu on tiukasti ja kehitys on ollut huimaa, Ottelut päättyivät tappioihin, mutta jo lähtö kisaamaan oli voitto pojille ja näin on saatu kilpailu-urat alkuun.

Iso hatunnosto junnuille! Treenit jatkuvat ja nälkä kasvaa. :)

Satu Lehtonen Kiimingin Nyrkkeilykerhon avajaiskisoissa lauantaina 27.4.2019

Kisat olivat kansainväliset ja Satu sai vastaansa Ruotsin Tove Lundbergin. Satu voitti ottelun tuomariäänin 3-0. 

Hyvä Satu, onnea voitosta! :)

Tarmo Virolainen SM-karsinnoissa Helsingissä 13.-14.4.2019

Kisat olivat Tarmon ensimmäiset. Viime vuonna oli kisapaikka jo varattu, mutta valmiuksien ei katsottu tuolloin olleen riittävien.

Tarmo sai 69 kg sarjassa vastaansa Kalvolan Iskusta tutun kisakumppanin Karri Lohen ja tasaistakin tasaisempi ottelu päättyi Karrille 5-0. Useat ottelua seuranneet olisivat kallistuneet Tarmon voittoon, mutta ottelutuomarit päättivät toisin. Myös Tarmon taktiikka ottelussa sai kiitosta vastustajan tiimiltä.

Tarmolla oli takanaan helmikuussa murtuneen ranteen kuntoutus ja vielä viime metreillä yllättäneestä flunssasta toipuminen, joten näihinkin nähden tulos oli hieno! 

- SM-kisat oli siinä, mutta oli hauskaa, ja hyvä, kovatempinen ottelu. Kehitystä on tapahtunut, vaikka en olekaan päässyt sparraamaan, toteaa Tarmo itse.

Mahtavaa, Tarmo, tästä on hyvä jatkaa!!! :)

Satu Lehtoselle Pohjoismaiden mestaruus Tampereella 30.-31.3.2018

TVS isännöi viikonloppuna Pohjoismaiden Mestaruuskisoja Tampereella, Pyynikin Palloiluhallilla.

Satun otteli sarjassa N48 kg ja ensimmäinen ottelu iskettiin lauantaina 30.3. Tuloksena puhdas 5-0 -voitto.

Finaali oteltiin sunnuntaina 31.3. heti kisapäivän kärkeen ja vastaan astui Norjan Perzin Nazari. Tästäkin Satu otti selvän 5-0 voiton ja saavutti näin Pohjoismaiden mestaruuden.

Hienosti taisteltu, Satu, Valtavasti onnea!!! :)

Tarmo Virolainen Topi Rytkösen muistokisoissa Mikkelissä 9.2.2019

Tarmo on kärsinyt kuumeetonta flunssaa jo jonkin aikaa, mutta kisaamaan lähdettiin silti. Vastaan astui Tampereen Voimailuseuran kovakuntoinen Eelis Lammi. Ottelu oli tiukka, lisäksi Tarmon oikean käden etusormi murtui jo ensimmäisessä erässä.

Silti Tarmo vei ottelun tuomariäänin 2-1. 

Nyt on edessä 4 viikkoa kipsissä ja viikon täyslepo, mutta matka jatkuu.

Loistavaa Tarmo, sitkeä ukko! :)

Satu Lehtoselle kultaa TUL-turnauksessa Tampereella 18.-20.1.2019

Kulta tuli sarjassa N54 kg, joka on Satulle epätyypillinen, mutta harkittu valinta. Sarjassa oli runsaampi osanotto ja näin oli mahdollisuus useampaan otteluun, kuin mitä olisi ollut sarjoissa N48 kg tai N51 kg, joissa Satu on aiemmin otellut. Yhteensä Satulla oli 3 voitokasta ottelua.

18.1. Satu Lehtonen, AkI - Fatma Hajizadeh, RoRe  4-1 (hajaääni oli tarpeeton)

19.1. Satu Lehtonen, AkI - Anna Jutila, HeTa  5-0

20.1. Satu Lehtonen, AkI - Maria Mehtälä, TVS  5-0

Näyttää siltä, että pieni tauko on tehnyt henkisesti hyvää ja otteleminen oli vapautunutta, toteaa Rami Sinkkonen. 

Mestaruuden lisäksi Satu palkittiin kisojen parhaana naisnyrkkeilijänä.

Onnea Satu, hienosti edustettu jälleen! :) 

LISENSSIT:

- Harrastelisenssi 2019 (10€) on nyrkkeilyn harrastajille, jotka eivät kilpaile
- Toimitsijalisenssi 2019 (15€) on tuomareille, valmentajille ja kulma-avustajille
- Kilpailulisenssi 2019 (40€) on kilpanyrkkeilijöille

* Kilpailulisenssi oikeuttaa myös toimimaan kilpailuissa valmentajana/kulma-avustajana ja/tai tuomarina

* Toimitsijalisenssin hankkija voi myös hankkia kuntonyrkkeily- tai olympianyrkkeilyvakuutuksen hankkimatta harrastelisenssiä. Yksi lisenssi per henkilö siis riittää

* Harrastelisenssin hankkinut henkilö voi korottaa lisenssinsä kilpailulisenssiin, jos hän päättää kauden aikana alkaa kilpailemaan

VAKUUTUKSET:

- Olympianyrkkeilyvakuutus on kilpanyrkkeilijöille ja niille harrastajille, jotka sparraavat / tekevät muita nyrkkeilyharjoitteita jossa tulee kontaktia. Kilpanyrkkeilijöille olympianyrkkeilyvakuutus on pakollinen, mutta sen voi kilpailuttaa. Jos vakuutuksen ottaa muualta, niin kilpailupaikoilla on oltava mukana todistus kilpanyrkkeilyn kattavasta vakuutuksesta.

- Kuntonyrkkeilyvakuutus on harrastajille, joiden harjoittelu ei sisällä sparria tms. kontaktiharjoitteita.

* Kuntonyrkkeilyvakuutus ei ole pakollinen liiton puolelta, mutta seurat voivat vaatia sitä osana vastuullista seuratoimintaa. Akaan Isku ei vaadi vakuutusta, siitä saavat kuntoilijat päättää itse.

* Harraste- ja toimitsijalisenssin hankkineet voivat hankkia kuntonyrkkeily- tai olympianyrkkeilyvakuutuksen. Olympianyrkkeilyvakuutusta suositellaan kaikille joiden harjoittelu sisältää sparria tms. kontaktiharjoittelua.

* Lisenssi on heti voimassa ja vakuutus alkaa maksupäivänä kello 24:00 (1..1.2019 alkaen).

Vakuutuskauden 2019 hinnat ovat:

Olympianyrkkeilyvakuutus (syntynyt 2000 tai aiemmin) - 195€
Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 1 (syntynyt 2001-2006) - 76€
Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 2 (syntynyt 2007 tai myöhemmin) -  72 €
Kuntonyrkkeilyvakuutus (syntynyt 2000 tai aiemmin) - 20€
Nuorten kuntonyrkkeilyvakuutus (syntynyt 2001 tai myöhemmin) - 14€

KATSO LISÄTIEDOT LISENSSEISTÄ JA VAKUUTUKSISTA!

Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssit ja vakuutukset vuodelle 2019 ovat hankittavissa osoitteessa www.suomisport.fi. Lisenssi on pakollinen kaikille nyrkkeilyn harrastajille. Lisenssivakuutuskausi on 1.1.-31.12.2019.

Tarmo Virolainen otteli Hämeenlinnassa 24.11.2018

Tarmo kohtasi Lohjan Nyrkkeilijöiden Bulhan Abdifartahin sarjassa Y69kg. Ottelu oli tiukka ja "pyöreä". Tarmon edellisestä ottelusta on vierähtänyt aikaa ja pitkä vastustaja oli uusi kokemus, joten vastustaja vei tasaisen matsin tuomariäänin 3-0.

Cooperin testi 11.8.2018, tulokset

Testi suoritettiin helteisessä kelissä Toijalan urheilukentällä yhdeksän osallistujan toimesta.   

Tulokset:

    Tarmo      3195 m

    Petteri     3070 m

    Mikko      3020 m

    Jari         2500 m

    Julia        2250 m

    Milana     2170 m

    Viivi        2170 m

    Heta       2010 m

    Hanne    2005 m

HIENO SUORITUS!!! Syksyllä sitten uusiksi ja muutkin pääsee koittamaan. :)

Satu Lehtonen EM -kisoissa Bulgarian Sofiassa 4.-13.6.2018

Satu Lehtonen joutui taipumaan 6.6. pistetappioon EM-kilpailuiden avausottelussaan Ukrainan Hanna Okhotaa vastaan, sarja N48 kg. 

Satu voitti ensimmäisen erän, ja toisen erän jälkeen tilanne oli melkolailla tasan. Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä ukrainalainen kuitenkin oli hivenen tarkempi lyönneissään ja ottelu tuomariäänin 5-0 Hannalle.

Satu, olemme Sinusta ylpeitä, onnea hyvästä taistelusta! :)

Tarmo Virolainen Taren Muistokisoissa Jyväskylässä 26.5.2018

Tarmo sai vastaansa Kuopion Riennon NavidQaderyn ja sarja oli jälleen Y69 kg. Taisto oli tasainen, mutta kuopiolaisen hieman painavammat osumat toivat hänelle niukan voiton lukemin 3-0. Kohti uutta kautta siis! :)

 

Satu Lehtonen Italiassa leirillä toukokuussa!

Lauantaina 19.5. käydyssä ottelussa, sarja N48 kg, Satu kohtasi Italian Roberta Bonattin. Ottelu meni Bonattille hajaäänin 2-1

Isabel Garcia ja Daniel Alppivuo debytoivat Porvoossa 19.5.2018

Isabel kohtasi sarjassa N64 kg Borgå Boxingin Elina Niskasen, jolle meni voitto tuomariäänin 3-0. Danielia vastassa oli Mikkelin Nyrkkeilijöiden Eetu Sankari ja sarja M75 kg. Voiton vei Sankari tuomarin keskeytettyä ottelun 3. erässä (RCS).

Satu Lehtonen SM-kisoissa Porissa 13.-15.4.2018

Kisat alkoivat Satun osalta heti perjantaina ottelulla Helsingin Tarmon Noora Kososta vastaan. Satu vei tämän selvääkin selvemmin tuomariäänin 5-0!

Finaali iskettiin sunnuntaina ja vastassa oli Raahen Nyrkkeilijöiden Riikka Väärälä. Satu vei tämänkin ottelun selvin tuomariäänin 5-0. 

Loistavaa, Satu, sydämellisesti onnea! :)

Satu Lehtoselle Pohjoismaiden mestaruus Oslossa 24.-25.3.2018

Lauantaina 24.3. Satu taisteli itselleen tuomariäänin 5-0 kultaa norjalaista Perzin Nazaria vastaan sarjassa N48 kg.

Satu itse kommentoi ottelua näin:

"5-0 oli tulos. Ekassa erässä annoin vastustajalle vähän liikaa mahdollisuuksia toteuttaa omia juttujaan. Ekan erän tauolla Mässi sanoi että nyt on parannettava paljon ja laitettava enemmän vauhtia, mutta kuitenkin säilyttää maltti. Toka ja kolmas erä olikin täysin hallintaani ja sain näyttäviä osumia kaverin väsyessä."

Tässä osoite Akaan Seudun juttuun:

https://akaanseutu.fi/2018/03/25/satu-lehtoselle-pm-kultaa/?f

Loistavaa, Satu, valtavasti onnea!!! :)

 

Tarmo Virolainen SM-karsinnoissa Vantaan Tikkurilassa 24.3.2018

Tarmo sai vastaansa sarjassa Y69 kg Viipurin Nyrkkeilijöiden Benjamin Gripenbergin, joka on hyvin saman tyyppinen ottelija, kuin Tarmo. Kisa oli erittäin tasainen, vaikkakin Tarmo sijoittui hopealle tuomariäänin 0-5. 

SM-kisat järjestetään Porissa toukokuussa ja Tarmon osallistumista niihin pohditaan tarkkaan.

Tarmo Virolaiselle kultaa Tikkurilan salikisoissa 3.3.2018

Tarmo kohtasi sarjassa Y69 kg Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon Jere Ahosen voittaen tämän tuomariäänin 3-0.

Loistavaa, Tarmo! :)

 

Strandja -turnaus Bulgariassa 18.-26.2.2018

Satu edusti jälleen maailmalla, tällä kertaa Bulgariassa. 

22.2. Satulla oli ottelu Kiinan Jiali Ye:n kanssa. Ottelu meni kiinalaiselle tuomariäänin 3-2. Nähdyn esityksen jälkeen lukemien olisi pitänyt mennä toisin päin, mutta tuomarilajin ollessa kyseessä, näin käy joskus.

Hienoa työtä jälleen, Satu! :)

India Open Delhissä 27.1.-2.2.2018, Satu mukana

Lehtosen Satu matkusti Mira Potkosen kanssa edustamaan Intian Delhissä käytyyn India Openiin. Turnaukseen osallistui 25 maata, joista Suomi oli ainoa eurooppalainen maa.

Satu pääsi arvalla 2. kierrokselle ja otteli tiistaina 30.1. hienosti vuoden 2012 maailmanmestaria, Filippiinien Josie Gabucoa vastaan, mutta hävisi tuomarien hajaäänin 1-4. Gabuco eteni finaaliin, jonka sitten hävisi.

Olemme Sinusta ylpeitä, Satu!!! :)

Tässä vielä Akaan Seudun jutun osoite:

https://akaanseutu.fi/2018/01/30/satu-lehtonen-karsi-tappion-maailmanmestarille-kauden-paatavoite-em-kisat/?f

Tarmo Virolaiselle kultaa Ruskiksen Skaboista 21.1.2018

Tarmo kävi iskemässä sunnuntaina sarjassa Y69 kg 7. ottelunsa Viipurin nyrkkeilijöiden järjestämissä salikisoissa Helsingissä. Tuloksena oli voitto lukemin 3-0 Turun Urheiluliiton Sharif Hassanista, joka nähtiin myös järjestämässämme 10. Boxing Nightissa viime marraskuussa Viialassa.

Onnea, Tarmo! :)

Tärkeä tiedote Akaan Iskussa kuntonyrkkeilyä tai nyrkkeilyä harrastaville!

Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen yksimielisesti kahdessa ylimääräisessä liittokokouksessa päättämät säännöt astuivat voimaan 1.1.2018. Sääntöjen mukaan kaikkien Nyrkkeilyliiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensoituja.

Eli kaikilla, jotka harrastavat nyrkkeilyä Akaan Iskussa (Nyrkkeilyliiton jäsenseura), tulee olla lisenssi.

Akaan Isku hankkii harrastajille lisenssit keskitetysti. Kuntoilijan lisenssin hinta on 10 € ja lisenssikausi 1.1.-31.12. Maksu suoritetaan kausimaksun yhteydessä kerran vuodessa, eli kevätkaudella lisenssimaksun maksaneet maksavat syyskaudella vain kausimaksun. Syyskaudella harrastuksen aloittavat maksavat lisenssimaksun kausimaksun yhteydessä.

Lisenssimaksu eritellään laskussa ja seura pitää kirjaa siitä, ketkä ovat sen maksaneet, jotta sitä ei peritä toistamiseen.

Salilla on käyntikirjausvihkojen lisäksi lomake, johon kirjataan lisenssiä varten tarvittavat tiedot. Lisenssit hankitaan Suomisportin verkkopalvelun kautta, joten ilmoita lomakkeelle, jos sinulla on jo Suomisport profiili niin emme luo sitä uudelleen. Pidäthän huolen siitä, että tietosi tulevat kirjatuiksi kyseiselle listalle.

Mikäli asiasta on kysyttävää, käänny rohkeasti ohjaajan puoleen. Tarvittaessa voit myös soittaa Ramille (040 558 8664), Eerolle (045 615 7143) tai Kirsille (040 865 6867)

Hyvää uutta kautta toivotellen

Akaan Iskun hallitus

----------

10. Boxing Night Viialan seurahuoneella lauantaina 11.11.2017 TULOKSET

Viialan Seurahuoneella järjestettiin lauantaina 11.11.2017 Akaan Iskun 10. Boxing Night. 

Illan tulokset ovat tässä:
N57 Eeva Riikonen VN vs Pinja Myllylä AkI                  0 - 3
B63 Sharif Hassani TuUL vs Otto Lähteenmäki TTN      1 - 2
M69 Samuel Oporta TuUL vs Karri Lohi KalvI               0 - 3
M69 Artem Staaf PoNMKy vs Tarmo Virolainen AkI       2 - 1
M69 Juhani Mikkonen BTH vs Joonas Lähteenmäki AkI 3 - 0
M81 Eldrin Barrera TuTe vs Tuomas Arvonen AkI          3 - 0
N51 Mia Salokannel TuTe vs Satu Lehtonen AkI            0 - 3

Lääkärinä illassa toimi Martti Huuhka ja päätuomarina Paavo Ollikainen. Muut tuomarit ovat Jouko Hakkarainen, Kari Helenius, Olli Miettinen, Pekka Ruokola.

Tapahtuman juonsi Mika Matilainen ja The Reggaeton Project viihdytti tyrmäävillä tanssiesityksillään.

Tunnelma oli jälleen korkealla ja ilta ikimuistoinen! Sydänlämmin kiitos jokaiselle tavalla tai toisella tilaisuuden mahdollistaneelle ja siihen osallistuneelle! :)

Satu Balkan turhauksessa 17.-23.10.2017 Bulgarian Sofiassa

Satu Lehtonen aloittaa ottelut Bulgariassa perjantaina kohdaten ensimmäisessä ottelussaan Venäjän Alena Artemovan. 

20.10. 48 kg Satu Lehtonen FIN - Alena Artemova RUS

Finaalissa 22.10. Satu kohtasi bulgarialaisen Euroopan ja EU -mestarin Sevda Asenovan, joka vei voiton tuloksella 5-0. 

Satu edustaa Suomea Silensia Cupissa Puolassa 5.-9.9.2017

Tässä tuloksia:

6.9. Satu Lehtonen FIN - Jana Prokesova CZE 5-0  Sarjassa 11 kisaajaa

Lehtoselle tappion kärsinyt Prokesova meritoitui kesällä Euroopan Unionin mestaruuskilpailuissa pronssimitalilla.

7.9. Satu Lehtonen FIN - Alena Artemova RUS ABD-3

- Satulle voitto vastustajan avustajan luovutuksella.

8.9. Meng-Chin Pei TPE - Satu Lehtonen FIN 5-0

Satulle pronssi, hieno suoritus! :)

NOIN-NOIN, Satu, HYVÄ-HYVÄ!!! :) 


Satu otteli EU-kisoissa sunnuntaina 6.8.2017

Alla oleva osoite johdattaa Nyrkkeilyseuran sivuilta löytyvään juttuun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1121219914678603&id=201177626682841

Satu voitokkaana Saksassa Sparkassen Cup-turnauksessa!

Suomen Nyrkkeilyliiton raportti kisoista:

-----

Naisten nyrkkeilyn maajoukkue iski vakuuttavasti Saksan Bensheimissä 30.6.-2.7. käydyssä Sparkassen Cup-turnauksessa. Mira Potkonen ja Satu Lehtonen ylsivät turnausvoittoihin.

Sarjan 48 kiloa Suomen mestari Satu Lehtonen otti hienon voiton semifinaaleissa kukistaen Saksan Annemarie Starkin kaikin tuomariäänin. Suomalainen aloitti  vahvasti ja taisteli voittajaksi monikertaisesta Saksan mestarista. Loppuottelussa Lehtonen kukisti Unkarin Zsófia Papin. Suomalainen iski vahvasi ja ottelu päättyi kolmannessa erässä kehätuomarin keskeytyksellä.

Sarjassa 54 kiloa iskenyt Marjut Lausti koki 3-0 tappion perjantai-iltana Saksan huippukokeneelle Azize Nimanille. Saksalainen onnistui iskemään näyttävämmät osumat, vaikka Lausti teki töitä aktiivisesti. 

Olympiamitalisti Mira Potkonen kohtasi avausottelussaan Saksan Regina Sloboyanikovin. Suomalainen otti selvän pistevoiton perusnyrkkeilyllä  ja käytti saksalaista luvun laskussa kahdesti kolmannessa erässä. Semifinaalissa Potkonen kohtasi avausvastustajansa kaksoissiskon. Kristina Sloboyanikov ei pystynyt horjuttamaan suomalaista sen enempää kuin siskonsakaan kun Potkonen iski saksalaisen luvulle heti ensimmäisessä erässä ja tyylitteli voiton kaikin tuomariäänin. Finaalissa Potkonen kukisti Saksan Marie Retzerin. Suomalainen jatkoi hyviä otteitaan ja voitto irtosi kaikin tuomariäänin.

Suomen joukkueen valmentajana turnauksessa toimi Petri Palomäki. Viime vuoden MM-pronssimitalisti Elina Gustafssonille ei löytynyt löytynyt turnauksessa riittävän kokeneita vastustajia, eikä hän sen vuoksi matkannut Saksaan.

Tulokset Sparkassen Cup 30.6.-1.7.2017:

48 kg Satu Lehtonen - Annemarie Stark GER 3-0
48 kg Satu Lehtonen - Zsófia Pap HUN RSC 3r.

54 kg Azize Nimani GER - Marjut Lausti 3-0

60 kg Mira Potkonen - Regina Sloboyanikov GER 3-0
60 kg Mira Potkonen - Kritstina Sloboyanikov GER 3-0
60 kg Mira Potkonen - Marie Retzer 3-0

EU-kilpailuihin valmistautuminen jatkuu Ranskassa

Suomen joukkue valmistautui Saksan turnauksessa kohti elokuussa Italiassa iskettäviä Euroopan Unionin mestaruuskilpailuja.  Seuraavaksi Suomen naisten maajoukkue leireilee Ranskassa heinäkuussa.

Euroopan Unionin mestaruuskilpailuihin on nimetty neljän nyrkkeilijän joukkue:

48 kg Satu Lehtonen, Akaan Isku
54 kg Marjut Lausti, Tampereen Työväen Nyrkkeilijät
60 kg Mira Potkonen, Tampereen Voimailuseura
75 kg Elina Gustafsson, Tampereen Voimailuseura

Valmentajat: Maarit Teuronen ja Petri Palomäki
Tuomari: Jarno Mustonen

-----

Koko Akaan Iskun puolesta sydämelliset onnittelut, meidän Tyttömme maailmalla, hyvin toimittu!!! :D

Akaan Isku mukana Akaan Vauhtikierroksella 20.5.2017

Akaan Moottorimiehet järjestivät kauniina keväisenä lauantaina Vauhtikierroksen Toijalan keskustassa. Illalla torilla myös Akaan Isku pääsi osallistumaan tapahtumaan. Tilaisuudessa esiteltiin seuramme toimintaa ja treenejä ja illan lopuksi Lehtosen Satu otteli tutun sparrikaverinsa Loikkasen Lotan kanssa näytösluontoisesti, kehätuomarina Törmän Pauli.

Lämmin kiitos talkooväelle, joka hoiti tapahtuman kunnialla ja komeasti! :) Toivottavasti edes muutama katselija innostui mukavasta ja monipuolisesta lajistamme!

 

Satu Lehtonen SM-kisoissa Kirkkonummella 22.-23.4.2017

Kirkkonummella isketään viikonloppuna nyrkkeilyn suomenmestaruuksista. Lauantaina 22.4. Satu kohtasi sarjassa N48 kg Laura Myllymäen (ONS) ja saavutti ylivoimaisen pistevoiton 5-0. Toisessa erässä Lauralle laskettiin lukua ja ottelu oli muutenkin selvä Satulle.

Sunnuntaina 23.4. Satu kohtasi finaalissa vanhan tutun, Noora Kososen (HeTa), ja voitti jälleen selvin luvuin 5-0. Tämä oli Satun neljäs suomenmestaruus!

Lisäksi Satu oli veteraaninyrkkeilijöiden valinta kisojen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

Lämpöiset onnittelut, Satu, koko seuralta!!! :)

Väliaikatietoa Akaan Isku -tuotteiden tilauksesta

Paula: Pahoittelen, etten ole aiemmin infoa laittanut, olen itsekin niitä odottanut. Sain yhteistyökumppaniltamme Mainosmieheltä viestin asiaan liittyen. Alla ko viesti:

"Pahoittelut että tämä ei ole mennyt ihan niin kuin on pitänyt. Loppupeleissä syy minussa henk. koht. vaikka mitä on taustalla tapahtunutkaan. Tässä on tullut sellainen negatiivisten sattumien summa ja kaikki vastoinkäymiset on osunut samaan aikaan kun tilaus on mennyt sisään. Joskus tämä yrittäminen potkii päähän ja nyt on ollut sellainen pari kuukautta.

Se mitä on tapahtunut, niin en valitettavasti voi avata yksityiskohtaisesti koska on kyse liikesalaisuuksista yksityisten henkilöiden yksityisyydensuojasta. Pääpointti on kuitenkin se, että loppupeleissä asiakas (Akaan Isku) ei ole saanut sitä mitä on tilannut siinä ajassa mikä olisi kohtuullista. Ja tästä on minun otettava vastuu.

Nyt olen saanut selvittettyä asiat niin että tuotteet menevät merkattavaksi ensiviikon aikana ja sitten tulevat teille. Merkkaamiseen varaisin aikaa n. viikon.

Pidän sinut ajantasalla tapahtumista ja ilmoittelen kun tuotteet ovat valmiit.

Vielä kerran nöyrin anteeksipyyntö kaikkien muodenkin puolesta. Olette ollut tahaton sijaiskärsijä.

Ystävällisin terveisin,

Jani Vehka-aho
Mainosmies"

Satu TUL -Turnauksessa Turussa 20.-22.1.2017

Satu otteli turnauksessa omaa sarjaansa ylemmässä, 51 kilon sarjassa. Tämä olikin hyvä, sillä sarjassa oli enemmän ottelijoita, kuin omassa 48 kilon sarjassa, ja vastus kovempaa.

1. ottelunsa Satu iski lauantaina 21.1. ja vastassa oli Mira Hietala, Kemin Into. Ottelu meni Satulle selvin tuomariäänin 5-0 ja näin oli finaalipaikka selvä.

Finaalissa vastassa oli seurallemme ennestään tuttu, järjestävän Turun Teräksen Mia Salokannel. Tämäkin otteli päättyi Satun voittoon selvin 5-0 -luvuin.

Tämä oli Satun 3. TUL -Turnauksen voitto ja toimi samalla karsintana huhtikuussa järjestettäviin SM-kisoihin.

ONNEA, SATU, HIENO SUORITUS JÄLLEEN! :)

Satu Queens Cup:issa Saksan Stralsundissa 25.-30.10.2016

Satu osallistui Queens Cup:iin nyt 2. kerran ja kisaili ensimmäisen ottelunsa torstaina 27.10. Tsekin Jana Prokeskovaa vastaan voittaen 3-0. Seuraava ottelu oli perjantaina 28.10. Venäjän Gaiane Paniania vastaan ja siinäkin Satu vei voiton, nyt lukemin 2-1. Näin aukesi tie fiinaaliin, jossa vastassa oli Walesin Lynsey Holdaway. Ottelu meni niukkaakin niukemmin tuomarien hajaäänin 1-2 Holdawaylle ja näin viime vuoden pronssi kirkastui hopeaksi. Satulla ja Lynseyllä ovat nyt ottelut tasan, sillä Satu voitti hänet edellisessä Queens Cupissa.

Jälleen hieno suoritus meidän Satulta!!!

Seuraavaksi on vuorossa EM -kisat Bulgarian Sofiassa 3 viikon päästä. Jännitettävää riittää siis edelleen... 

25.5.2016 vietetään MS -päivää

Toijalassa perustettu eurodance -bändi Chorale on tehnyt teemabiisin "Anna tulla vaan", jolla sisupussimme Tiivi esiintyy. Osa videosta on kuvattu meidän salillamme treeneissä ja alla olevan osoitteen kopioimalla ja liittämällä selaimen osoitekenttään pääset katsomaan videon. Tärkeä asia, hyvä biisi, mahtava Tiivi ja loistava Akaan Isku! :)

https://www.youtube.com/watch?v=gbpQ_MlI-GA&feature=youtu.be&app=desktop

Satu Lehtoselle pohjoismaiden mestaruus Göteborgissa 26.-27.3.2016

Satu oli panostanut PM-kisoihin, mutta valitettavasti vastustaja oli loukkaantunut ja näin mestaruus tuli kumartamalla. Satu oli luonnollisesti pettynyt kisojen hänen osaltaan saamaan käänteeseen, mutta mehän kuitenkin tiedämme, ettei hän kisoihin ilman ansioita olisi päässyt, joten ansaittu tämä mestaruus on. Siispä onnea jälleen, Satu! :)

Tarmo Virolainen Näästurnauksessa Tampereella 19.3.2016

Tarmolle alunperin sarjassa 69 kg suunniteltu vastustaja oli 3 kg liian painava ja näin vastustajaksi tuli tamperelaisen Team Poltteen Valtteri Pouttu. Ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä tuomarin keskeytyksellä (TKO 1.e). Tähän johti Tarmon napakka sarja, jossa isku vartaloon koitui Valtterin kohtaloksi tässä ottelussa. 

Hieno suoritus, paljon onnea! Tästä on hyvä jatkaa! :)

Satulle 3. Suomen mestaruus SM-kisoissa Kuortaneella 19.-21.2.2016

Satu Lehtonen iski sarjassa N48 kg lauantaina itsensä finaaliin vastassaan Viipurin Nyrkkeilijöiden Katja Saarikoski. Satu voitti ottelun tuomariäänin 3-0. Sunnuntaina finaalissa hän kohtasi Helsingin Tarmon Noora Kosonen, ja tämäkin ottelu Satulle 3-0. 

Valtavasti onnea, Satu!!! :)

Satu Lehtoselle TUL -mestaruus 2016

Tampereen Työväen Nyrkkeilijöiden järjestämässä TUL:n miesten ja naisten avoimessa nyrkkeilyturnauksessa Pohjois-Hervannan koululla 22.-24.1.2016 sarjassa naiset 51 kg oli 2 osallistujaa, joista toinen oli meidän Satu. Näin oltiin suoraan finaalissa, joka iskettiin sunnuntaina 24.1. ja ottelu päättyi Satun voittoon tuomariäänin 3-0.

Onnea jälleen meiltä kaikilta, Satu! :)

Satu Lehtonen 5. tyttöjen ja naisten kalenteriturnauksessa Serbiassa 8.-12.1.2016

Järjestyksessään viidensiin kisoihin osallistuu liki 30 maata ja Satun sarjassa ottelijoita oli 11.

Satun ensimmäisessä ottelussa perjantaina 8.1. oli vastassa Serbian Sandra Matic ja Satu voitti ylivoimaisen pistevoiton. Toinen ottelu käytiin sunnuntaina 10.1. ja vastassa jälleen serbialainen, Antrea Milosevic. Ottelu päättyi keskeytykseen (TKO) 3. erässä ja voitto Satulle. 

Näin Satu raivasi tiensä semifinaaleihin maanantaille 11.1.

Semifinaaliottelussa vastaan tuli Intian Devi Koijam, joka on Satun tavoin vasenkätinen. Ottelusta oli tiukka ja siitä koitui niukka tappio Satulle.

Satu taisteli siis itselleen loistavasti pronssia!!! Onnittelut koko seuran väeltä meidän tytöllemme maailmalla!!! :)

Satu Lehtonen Suomi-Ruotsi -maaottelussa 19.12.2015

Yrjö Kares, Aamulehti, Helsinki:

Akaan Iskun Satu Lehtonen voitti nyrkkeilyn Suomi–Ruotsi -maaottelussa Ruotsin Lise Sandebjerin tuomariäänestyksellä.

Pisteet menivät tasan, tällä kertaa 48 kilon sarjan ottelussa arvostelutuomareina oli kaksi ruotsalaista ja yksi suomalainen.

Toinen ruotsalainen tuomari näki suomalaisen tuomarin ohella Lehtosen paremmaksi.

- Tasainen ja kova ottelu. Voitin saman naisen kerran aiemmin sarjaa ylempänä (51 kg). Hän on tuttu myös leireiltä sparrivastustajana, Lehtonen totesi.

----------

Sydämelliset onnittelut ja kiitokset, Satu, koko seuran puolesta!!! :) :)


9. Boxing Night 7.11.2015

Akaan Isku järjesti 9. Boxing Nightin 7.11.2015 Viialan Seurahuoneella. Ilta oli jälleen hyvätunnelmainen ja ottelut olivat viihdyttäviä. Hienon lisävärin iltaan toi kansainvälinen pääottelu, jossa kohtasivat Ruotsin mestari Sara ja Suomen mestari Satu. Tytöt olivat kohdanneet aiemminkin ja silloin Sara vei voiton. Tämän illan jälkeen ottelut ovat tasan, koskahan nähdään seuraava kohtaaminen!

Kuulutukset hoiti taattuun, loistavaan tyyliinsä Kenny Stålhammar ja lisäksi saatiin nauttia The Reggaeton Project -tanssiryhmän upeista esityksistä.

Tässä illan tulokset:

N 54 kg      Mia Salokannel TuTe - Pinja Myllylä AkI 3-0
N 57 kg      Ida-Kristiina Autio Vi-Ny - Taru Kymäläinen AkI 3-0
M 69 kg     Samuel Oporta TuUL - Karri Lohi KalvI 1-2
M 91 kg     Antti Virtanen KBC - Aki Matilainen AkI 3-0
M 69 kg     Niko Salminen TuJy - Tarmo Virolainen AkI 0-3
M 69 kg     Matti Kaukiainen TaNy - Joonas Lähteenmäki AkI 1-2
N 51 kg      Sara Svensson SWE - Satu Lehtonen AkI 0-3

Lämmin kiitos kaikille tapahtuman mahdollistaneille ja siihen osallistuneille!!!

Satu Saksassa kisaamassa 28.-31.10.2015 AIBA:n kalenteriturnauksessa

Satu on torstaina Saksassa, Stralsundissa voittanut ensimmäisen ottelunsa Britannian edustajaa, Lynsey Holdawayta vastaan! Tällä tie aukeni perjantain otteluun, jossa vastassa on Saksan edustaja.

Aiheesta Suomen Nyrkkeilyseuran sivuilta:

"Akaan Iskua seuratasolla edustava Satu Lehtonen iski pronssia kansainvälisessä Queens Cup -turnauksessa Saksassa sarjassa 48 kiloa. Avausottelussaan EM-hopeamitalisti Lynsey Holdawayn voittanut Lehtonen kohtasi perjantain semifinaalissa Saksan Sarah Bormannin.

Saksan arvokilpailuedustaja käytti kokemustaan hyväksi ja onnistui sitomistilanteissa vahvasti. Tyylipuhdasta saksalaisnyrkkeilyä esittänyt Bormann sai pidettyä keskikehän hallinnan itsellään ja voitti ottelun kaikin tuomariäänin. - Hyvä ottelu Sadulta, enemmän kuitenkin olisi täytynyt onnistua jälkitilanteissa ja pystyä jatkamaan hyökkäystä osumien jälkeen, maajoukkuevalmentaja Maarit Teuronen kommentoi. 

Suomalaistulokset 30.10.2015

48kg Sarah Bormann GER - Satu Lehtonen 3-0"

HYVÄ, SATU, ONNEA!!!

Satu Irlanti - Suomi -maaottelussa 2015

Perjantai 17.4. oli kisojen 1. päivä ja Suomi voitti päivän 5-3! Satu ei saanut ottelua, koska vastustaja ei päässytkään paikalle. Tämän takia hän sparrasi A-juniorin kanssa. Ihmetystä herättää kuitenkin hieman se, että 51kg sarjassa oteltiin kuitenkin, mutta Suomea edusti 48kg Suomen Mestari, Lotta Loikkanen, ja 51kg sarjan Suomen Mestari sivuutettiin harjoitusotteluun...

Lauantaina 18.4., kisojen 2. päivänä Satukin viimein pääsi tositoimiin, vaikkakin vastustaja oli tällä kertaa parempi. Suomi voitti kisan kuitenkin 5-2!

Hienoa, Satu, ja kiitos, että olit edustamassa pientä seuraamme sekä Suomea maailmalla!!! 

Satulle kultaa Pyynikki -turnauksessa 2015!

29. Kansainvälinen Nyrkkeilyn Pyynikki -Turnaus kisailtiin 3.-4.4.2015 Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa. Lehtosen Satu iski itsensä finaaliin 48 kiloisten pohjoismaiden mestaria, Ruotsin Lise Sandebjeria, vastaan. Ottelu oli tiukka, mutta siitä huolimatta voittolukemat olivat Satulle 3-0. Finaalissa lauantaina 4.4. vastassa oli vanha tuttu, Rovaniemen Reippaan Fatma Hajizadeh, jolle laskettiin ottelun aikana lukua kaksi kertaa. Voitto Satulle jälleen lukemin 3-0!

Hienoa työtä, Satu, ja onnea koko seuran väeltä! :)

Suomenmestarimme Lehtosen Satu on valittu edustamaan Suomea

sarjassa N51kg Pohjoismaiden Mestaruuskisoihin, jotka isketään Tampereelle, Pyynikin Palloiluhallissa 28.-29.3.2015, sekä Irlanti-Suomi -maaotteluun Dubliniin 16.-19.4.2015.

Isot peukut mukaan koko seuralta!

SM-kisat Helsingissä 20.-23.2.2015

Satu Lehtoselle toinen suomenmestaruus

Mestaruus vuoden 2015 SM-kisoista tuli kolmella ottelulla, kolmella selvällä voitolla.

Ensin kukistui Rovaniemen Reippaan Fatama Hajizadeh 3-0. Keskeytys oli 4. erässä lähellä.

Toinen vastustaja, myös RoRe:ta edustava Iiris Kestilä joutui kovan tulituksen alle ja kehätuomari keskeytti ottelun 3. erässä.

Finaali Kemin Innon Virpi Kekäläistä vastaan kulki alusta loppuun Sadun selvässä hallinnassa. Suomenmestaruus tuli 3-0 voitolla!

Aki Matilaiselle toinen SM-mitali

Raskaan sarjan Aki Matilainen toi seuralle toisen SM-mitalin. Tappiosta huolimatta Akin esitys tulevaa Suomen mestaria vastaan oli hyvä. Isot miehet iskivät lujaa, mutta Matilaisen suojaus ja liike piti koko ottelun ajan ja hänen toinen SM-pronssinsa oli ansaittu!

 

Akaan Iskun kilpailijat rankattu 5.1.15 ilmestyneessä tulostiedotteessa

Akaan Iskulla on peräti 4 kilpailijaa valtakunnallisilla arvolistoilla.

Naisissa:

Sarja 51 kg 1. Satu Lehtonen

Sarja 60 kg 5. Minna Rantanen

Miehissä:

Sarja 91 kg 5. Aki Matilainen

Sarja 64 kg 10. Juha Lähteenmäki

Lisäksi seurana Akaan Isku on naisnyrkkeilyssä Suomen 3. pistein 25. Kaiken kaikkiaan pisteille pääsi 23 seuraa.

Hienoa, kisaajat, jatkakaa samaan malliin, olemme teistä ylpeitä! :)

Akaan Isku ry:n järjestämän kyselyn tuloksia, Syksy 2014

Aiheena mahdollinen siirtyminen uusiin tiloihin Monarin sisäilmaongelmien takia ja tästä koituvat lisämaksut.

Vastanneita oli 35, joista kuntonyrkkeilijöitä 28. Vastaajista 51% treenaa 1-2 kertaa/vko, 29% useammin.

Sisäilmaongelmien takia 63% olisi halukkaita siirtymään toisiin tiloihin treenaamaan, ja 27% halukkaita maksamaan arvioidun 25-30€/kk lisää. Valtaosa pitäisi kohtuullisena lisämaksuna, mikäli siihen olisi ryhdyttävä, 5-10€/kk.

Muita ehdotuksia lisämaksujen keräämiseen tarvittaessa:

 • Korotettaisiin ylimääräisten kuukausimaksujen sijaan kausimaksua, muttei sitäkään tuplasti.
 • Kerättäisiin lisämaksua käydyistä kerroista, jolloin jokainen maksaisi käytön mukaan.

Tulosten perusteella päätettiin jatkaa edelleen Monarilla.

Muita kommentteja:

Seuran treeneihin ja vetäjiin oltiin erittäin tyytyväisiä. Ehdotuksiakin esitettiin, mm. seuraavaa:

 • Aamupäivätreenit edes kerran/vko, jolloin iltavuorolaisetkin pääsisivät.
 • Yhtenäisempi harjoitustavoitepohja olisi hyöydyllinen.

Akaan Isku kiittää kaikkia vastanneita mielipiteestä sekä mitä nöyrimmin kaikesta palautteesta. Oli ilo kuulla, kuinka tyytyväisiä toimintaan ollaan! Kehitysehdotukset ja vinkit otetaan jatkoa suunnitellessa huomioon ja toivotaan, että väki on jatkossakin tyytyväistä.

8. Boxing Night


Akaan Isku järjesti 8. Boxing Night:in Viialan Seurahuoneella lauantana 8.11.2014. Samalla juhlistimme seuran 20-vuotista toimintaa. Illassa nähtiin 8 ottelua, joista seitsemässä oli mukana oma ottelija. Lisäksi The Reggaeton Project -ryhmä viidytti tanssein ja illan juonsi pettämättömään tyyliinsä Kenny Stålhammar.

Tulokset

N60 kg Minna Rantanen AkI - Suvi Eronen Ringside Gym  3-0

M69 kg Karri Lohi HäKi - Samuel Oporta TuUL  2-1

N60 kg Jaana Näsi AkI - Nita Hoikka PoPy  3-0

N60 kg Sanna Turunen TuusNy - Paula Leppäkorpi AkI  2-1

M91 kg Aki Matilainen AkI - Roope Mäkelä LaLa  TKO-I/2. erä

M69 kg Joonas Lähteenmäki AkI - Aki Lehtinen TuJy  3-0

N54 kg Satu Lehtonen AkI - Kristiina Kivistö VN  3-0

M64 kg Juha Lähteenmäki AkI - Raimo Lahtinen JäKi  2-1

 

Kauden palkitsemiset

Lauantaina 14.6. kokoonnuttiin Monarille kahvittelemaan kevätkauden päättäjäisiä. Tilaisuudessa palkittiin kauden parhaana Satu Lehtonen, joka sai myös seuran mitalisteille määrittelemän palkinnon. Muuta SM-mitalistit Paula Leppäkorpi ja Aki Matilainen palkittiin myös.

 

Miesten SM-kisat Turussa 15.-16.3.2014

Akaan Iskulta lähti kisoihin raskaan sarjan Aki Matilainen. Aki arvottiin suoraan semifinaaleihin ja sai vastaansa sittemmin mestaruuden voittaneen Viipurin Nyrkkeilijöiden Tomi Hongan Helsingistä.

Ottelua oli käyty minuutin verran, kun vastaustajan hanska raapaisi Akin päälakeen pienen, mutta sijaintinsa takia vuolaasti vuotaneen haavan ja ottelu keskeytettiin. Tämä harmillinen keskeytys johtui luonnollisesti siitä, että oteltiin nykysääntöjen mukaan ilman pääsuojaa. Mieluusti olisi suotu Akille tilaisuus punnita taitojaan ja voimiaan pidempäänkin SM-kehässä. Aki olikin todennut, että kone lähti vasta käyntiin, kun ottelu jo keskeytettiin.

Aki pokkasi naisten mitaleille komean jatkon, pronssimitalin, tänä vuonna ennätyksellisen hyvin menestyneelle seurallemme. 

Kiitos Aki ja onnea meiltä kaikilta!!! :) Kiitos jälleen myös Mässi ja Rami! :)

 

Naisten SM-kisat Pyynikillä 8.-9.3.2014

Akaan Iskulla oli kaksi naista SM-kisoissa taistelemassa mestaruuksista. Satu Lehtonen otteli sarjassa 51 kg, jossa oli osallistujia 8, kisojen suurin määrä. Paula Leppäkorpi otteli sarjassa 75 kg.

Satun ensimmäinen ottelu oli lauantaina Tampereen Voimailuseuran Lotta Loikkasta vastaan. Lotta on seurallemme tuttu ottelija, hän on ollut Ramin valmennuksessa aikanaan pari vuotta. Ottelu oli tiukka ja päättyi Satulle 2-1.

Seuraava ottelu käytiin lauantaina illalla Rovaniemen Reippaan Fatma Hajizadehia vastaan. Fatma ja Satu ovat kohdanneet aiemmin helmikuun alussa, jolloin Satu voitti, ja nytkin tuli Satulle rutiinivoitto. Näin Satu oli taistellut itselleen paikan finaaliin!!

Finaalissa Satu kohtasi Kajaanin Kuohun Sallamaari Hannosen. Sallamaarilla on kova kokemus ja hän pudotti Satun vuoden 2013 SM-kisojen finaalista; tuolloin naisten tasoero oli selvä. He kohtasivat myös syksyllä Ruska Turnauksessa ja silloin oli nähtävissä, että Satu oli kirinyt eroa kiinni. Satu lähti finaaliin selvästi haastajana. Asenne oli hyvä, ajatus mukana ja pian Sallamaari joutui puolustuskannalle. Ottelu oli tasainen; hyvää ja rehtiä nyrkkeilyä. Satu vei finaalin tuomariäänin 2-1.

Paula kohtasi Hyvinkään Boxing Teamin kokeneen Pauliina Virran suoraan finaalissa, sillä sarjassa ei ollut muita osallistujia. Rami ehdotti Paulalle kisoihin lähtöä kisoja edeltävänä tiistaina perustellen, etteihän me mestaruuksia ottelematta anneta kellekään. Parin yön miettimisen jälkeen Paula suostui mukaan, ei nyt aivan "pystymetsästä", muttei paljon toisinkaan. Paulalla on 10 vuotta nyrkkeilyä takana, hän ohjaa treenejä ja harrastaa myös muita lajeja; monipuolinen plikka! Naisten ottelu oli hyvä, Pauliina vei voiton, mutta Paulan hopea oli todella ansaittu! Eikä voittokaan ollut kaukana...

Kiitos Satu ja Paula, ja valtavasti onnea koko seuran puolesta!!! Noin sitä pitää! :)

Ja suurkiitokset myös valmennuskaksikolle Ramille ja Mässille!!! Saa jatkaa samaan malliin. ;)

 

Syyskokous Monarilla 7.12.2013 klo 14 (treenien jälkeen)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhdessä!

Tuulipukujen ja treenikassien tilaamisesta (aikuisten kokotieto korjattu; XS ei saatavilla)

Nyt on mahdollisuus tilata tuulipukuja (koot: aikuiset S-XXL, kaikille sama malli / lasten koot alk. 120 cm) ja treenikasseja (kahta eri kokoa) Akaan Iskun-logoilla varustettuna. Tuulipukuja voit käydä kokeilemassa monitoimihallilla harjoitusten yhteydessä. Näytillä on myös molemmat kassikoot. Katso osiosta Harjotukset ja hinnat, miten olemme paikalla.

Tuulipuvun hinta on 55 € lasten ja 60 € aikuisten koot.

Treenikassin hinta on 15 € (30l) pieni, 20 € (50l) isompi ja 45€ (100l) isoin.

Tilauksia otetaan vastaan la 9.11.2013 asti. Tilauksen voit tehdä monitoimihallilla treenien yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia info@akaanisku.fi

 

La 14.9.13 klo 12 Seuran liikuntapäivä ja maastojuoksukisat Nahkialanvuoren pururadalla

Tulokset

Miehet                                5,140 km (2 krs)

Jani-Matti Nieminen               24:43

Jussi Mäkelä                         26:43

Juha Lähteenmäki                 28:34

Naiset                                5,140 km (2 krs)

Satu Lehtinen                       23:40

Tiina Äyräs                           27:52

Kirsi Lehtinen                       28:34

Kuntosarja                       

(ei ajanottoa, osallistujat aakkosjärjestyksessä)

Tiivi Kari

Amanda Mäkelä

Raimo Sinkkonen

Syyskokous Monarilla 17.11.2012 klo 14 (treenien jälkeen)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhdessä!

7. Boxing Night

Akaan Isku järjesti 7. Boxing Night:in Viialan Seurahuoneella lauantana 27.10.2012. Illassa nähtiin 8 ottelua, joista kuudessa oli mukana oma ottelija. Tapahtumasta muodosti jälleen kiihkeä urheilujuhla.  Hot Gossip Dancersin tytöt viidyttivät sekä tanssien että kehätyttöinä ja Kenny Stålhammar piti illan naruja käsissään leppoisasti juontaen.

Tulokset:

N 69 kg  Elina Gustafsson PoPy - Anu Lammi KoNy   3-0
N 57 kg  Martina Peltonen PoNS - Minna Rantanen AkI   3-0
M+91kg  Edgar Malkus TVS - Aki Matilainen AkI   0-3
M 75 kg  Joonas Santoo PaPo - Jussi Kinnunen VaHa  0-3
M 81 kg  Santeri Jääskeläinen TaNy - Mika Matilainen Aki  0-3
N 60 kg  Erika Tarvainen RiKK - Satu Lehtonen AkI  0-3
M 64 kg  Edmilson Ferreira TuSN - Juha Lähteenmäki AkI  0-3
M 81 kg  Mathias Eklund WBC - Jussi Mäkelä AkI  1-2

Kiitos ihan kaikille, jotka osallistuitte tavallanne tapahtumaan ja teitte tämän mahdolliseksi!!! =)

La 8.9.12 klo 12 Seuran liikuntapäivä ja maastojuoksukisat Nahkialan vuoren pururadalla

Tulokset

Miehet                                5,140 km (2 krs)

Tarmo Virolainen                  22:38

Jani-Matti Nieminen               24:31

Jussi Mäkelä                         24:48

Mika Matilainen                     28:50

Naiset                                5,140 km (2 krs)

Satu Lehtinen                       25:14

Kirsi Lehtinen                       29:00

Kuntosarja                       

(ei ajanottoa, osallistujat aakkosjärjestyksessä)

Larissa Leisiö

Viivi Mäenpää

Amanda Mäkelä

Raimo Sinkkonen

 

La 25.8.2012 klo 15

Seuran kokous Monitoimihallilla. Tervetuloa sopimaan syksyn ohjelmasta!

 

La 16.6.2012 Vietetään Akaan Iskun kevätkauden päättäjäiset

treenien jälkeen, paikkana on Mässin koti Tapiolantiellä! Pihasauna lämpiää ja syödään hyvin! Omat virvikkeet mukaan ;) Mikäli pääset tulemaan, niin ilmoitathan tulostasi Satu Lehtoselle, tiedetään varata oikea määrä syötävää sekä mahdollisista allergioista on myös hyvä raportoida etukäteen, ettei tule yllätyksiä. Tervetuloa mukaan!

30.5.2012 T-paidat ja hupparit noudettavissa monitoimihallin treenitiloistamme. Maksu suoritetaan mieluiten käteisellä, mutta tarvittaessa mukaan saa myös tilisiirron.

T-paitojen ja huppareiden tilaamisesta.

Nyt mahdollisuus tilata huppareita ja t-paitoja Akaan Iskun-logoilla varustettuna. Huppareita ja t-paitoja voit käydä myös kokeilemassa monitoimihallilla harjoitusten yhteydessä (ks. harjoitusajat harjotukset ja hinnat miten olemme paikalla)

Hinnat

naisten ja miesten hupparit 38€/kpl

juniori hupparit 28€/kpl

T-paidat

naiset ja miehet 10€/kpl

juniori 8€/kpl

Naisille on kahta eri mallia ohuempi ja paksumpi, miesten ja junioireiden hupparit ovat perushuppareita. T-paidat ovat peruspaitoja ja kaikille sama malli. Vaatteista saat lisätietoa lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen info@akaanisku.fi

Tilauksia otetaan vastaan la 5.5.2012 asti. Tilauksen voitte tehdä monitoimihallilla tai lähettämällä sähköpostia info@akaanisku.fi

Vuoden 2011 sääntömääräinen syyskokous

Monitoimihallin kahviossa 3.12. klo 15 (treenien jälkeen). Tervetuloa!

 

6. Boxing Night

Akaan Isku järjesti 6. Boxing Night:in Viialan Seurahuoneella lauantana 22.10.2011 klo 20 alkaen. Illassa nähtiin ennätys määrä seuran omia ottelijoita, vaikkakin 2 omaa joutui sairastumisen vuoksi perumaan ottelunsa. Illassa esiintyi myös tanssiryhmä Zeal Grew ja tapahtuman juonsi Kenny Stålhammar.

Tulokset:
N 57 kg Emma Koivisto PoPy - Mirja Ruuskanen KajKu 0-3
Voittaja otteli myöhemmin illalla Riikka Niemeä (VaHa) vastaan.

M 91 kg Aki Matilainen AkI - Tuomas Kyttä KKU RSC 2e

N 64 kg Nina Havu PoPy - Krista Miettinen AkI 0-3

M 64 kg Edris Amiri VuVo - Edmilson Ferreira TuSN 2-1

M 64 kg Markus Tuominen Vaha - Aleksi Karjalainen AkI 0-3

M 75 kg Jouko Uusitalo IkTU - Jussi Kinnunen VaHa 0-3

M 64 kg Tero Lahtinen TuSN - Teppo Ylönen JBC 1-2

N 57 kg Riikka Niemi VaHa - Mirja Ruuskanen KajKu 0-3

M 81 kg Mathias Eklund WBC - Jussi Mäkelä AkI 1-2

Akaa Isku kiittää sydämellisesti kaikkia tapahtuman mahdollistaneita tahoja sekä runsaslukuista yleisöä, joka eli kiivaassa tunnelmassa mukana.
 
 

11.9.11 Seuran liikuntatapahtuman ja maastojuoksukisat Nahkialan vuoren purtsalla

Tulokset

Miehet                                5,140 km (2 krs)

Aleksi Karjalainen                 21:24

Jussi Mäkelä                         23:59

Naiset                                 5,140 km (2 krs)

Kirsi Lehtinen                        28:32

Krista Miettinen                     31:10

Kuntosarja  (ei ajanottoa, osallistujat aakkosjärjestyksessä)

Tiivi Kari

Juha Lähteenmäki

Raimo Sinkkonen

 

Harjoitusleiri Espanjassa 5.-19.12.2010

Akaan Iskun porukka (Rami, Leppäkorven Paula, Miettisen Krista ja Lähteenmäen veljekset Tero ja Juha) suuntasi sunnuntaina 5.12. lentäen kohti Teneriffaa 4. harjoitusleirille. Paula ja Krista leirittelivät viikon, miesväki kaksi. Treenejä kahteen viikkoon mahtui 22, eli tahti oli rivakka.

Aamuisin klo 7 ryhmä otti suunnan ylös, eli he nousivat 2300 metrin korkeuteen aamulenkille. Lämpötila ylhäällä oli -1 - +2, ja kohdalle sattui myös sekä rakeita että vesisadetta. Lenkin pituudeksi tuli 8-10 km ja aikaa siihen kului tunnin verran, matkoineen aamuretki vei n. 3 tuntia. Hotellilla oltiin siis kymmenen jälkeen ja vasta silloin ehdittiin aamiaiselle.

Päivän toinen treeni alkoi klo 17:30. Kisaajamme saivat ottaa matsia oman porukan lisäksi myös paikallisten kanssa, mikä on omiaan lisäämään ottelukokemusta, vaikkei varsinaisesta kilpailusta ollutkaan kyse.

Reissuun mahtui myös jos jonkinlaista sattumusta; mm. matkalaukku eksyi ja pääsivätpä taidokkaat ja riuskat poikamme, valitettavasti, myös pelastuspuuhaan, jonka -tietenkin- hoitivat menestyksellä.

Päivälämpötila alueella oli n. +25 ja ilman kosteus korkea, joten ilmasto kaikkineen teki hapensaannista vaivatonta ja edisti toivon mukaan myös hengityselimiään sairastelleiden toipumista ja valmistautumista alkavaan kisakauteen.

Hieno kokemus, kertoivat osallistujat!

 

Sääntömääräinen syyskokous

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 4.12. treenien jälkeen (n. klo 15) Monarin kahviossa. Asialistalla mm. hallitus vuodelle 2011. Tervetuloa sankoin joukoin päättämään seuramme asioista!!

 

Akaan Isku -merkittyjä varusteita tilaukseen

Tilattavana seuran logolla varustettuja pipoja ja kasseja, väri musta. Kasseja on 2 eri kokoa, isompi on melkoisen suuri, ei ihan lätkäkassin kokoinen, mutta sinnepäin, pienempi taas siitä n. puolet. Ison kassin hinta on n. 30 eur, pienen reilut 20 eur ja pipo muutaman euron (hinnat riippuvat tilausmääristä).

Valitettavasti tämä asia on melko kiireinen. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan, ilmoita treeneissä ohjaajalle tai soita Ramille tai Kirsille viimeistään tiistaina 26.10.

5. Boxing Night

Lauantaina 18.9.2010 Akaan Isku ry järjesti 5. Boxing Nightin Viialan Seurahuoneella klo 20 alkaen. Illan aikana käytiin 5 kiihkeää ottelua ja tunnelma oli hieno!

Iltaa väritti myös eestiläinen tanssiryhmä Celavy, jonka tyylikkäät jäsenet toimivat myös kehätyttöinä.

Tulokset:

M 91 kg Roope Mäkelä, Lahden Laaki - Ville Kotiranta, JTN 2-1
N 60 kg Paula Leppäkorpi, AkI - Noora Valikainen, HäKi 2-1
M 69 kg Jarmo Alanen, JTN - Mikael Laine, AkI RSC 1e
M 69 kg Alex Vassiliev, TaNy - Sakari Lähderinne, IUV 3-0
M 60 kg Juha Lähteenmäki, AkI - Jonne Rantala, Lahden Laaki 3-0

 

Kuntonyrkkeilyn syyskausi alkaa maanantaina 6.9., alkeiskurssi torstaina 9.9.

Aikatauluista ja hinnoista tarkemmin sivulla Harjoitukset.

 

4.9.10 klo 12 Seuran liikuntapäivä Nahkialanvuoren pururadalla

Liikuntapäivä järjestettiin juoksukisojen merkeissä jo 3. kerran, vaikkakin pöpöt yrittivät sinnikkäästi harventaa osallistujien rivejä.

Tässä tulokset

Miehet                        5,140 km (2 krs)

Petri Vaskela                21:51

Mikael Laine                 22:05

Juha Lähteenmäki         22:55

Naiset                        5,140 km (2 krs)

Kirsi Lehtinen               28:15

Paula Leppäkorpi          28:28

Krista Miettinen            32:40

Nuoret, 15 v pojat      2,570 km (1 krs)

Oskari Vaskela   9:58

Kuntosarja (ei ajanottoa, osallistujat aakkosjärjestyksessä)

Tiivi Kari

Raine Rinnetmäki

Hanna-Leena Saarinen

Raimo Sinkkonen

 

14.-15.8.2010 Kilpailijoiden harjoitusleiri Kuortaneella

Seurasta lähtee edustava joukko ottelijoita treenaamaan, kokoonpano vielä osittain epävarma.